top of page

IBD-Terápia és Mentorálás
Crohn-betegség és colitis ulcerosa

"Ha le szeretnéd futni a maratont, olyan edzőt választasz, akinek ez már sikerült, és pontosan tudja, hogyan készítsen fel rá Téged is. Amikor megkaptam a Crohn-diagnózisomat, és elhatároztam, hogy a lehető legtöbbet fogom kihozni az állapotomból, nem volt előttem követendő példa. Nem ismertem olyat, aki meggyógyult volna ebből a betegségből. A saját szuperhősömmé kellett válnom."

Komplex támogatás

Akár Crohn-betegként, akár colitis ulcerosa (fekélyes vastagbélgyulladás) diagnózissal éled az életedet, tudd, hogy nem kell egyedül botorkálnod a sötétben.

A gyulladásos bélbetegségek (IBD) átfogó szemléletű, komplex kezelést és támogatást igényelnek. IBD-betegként az utunk során a betegség olyan sok és annyira szerteágazó vetületével kell foglalkoznunk, hogy sokszor érezhetjük magunkat elveszettnek.

Az én Hivatásom, hogy ezen az úton segítselek Téged, kitűzzük az egészségeddel kapcsolatos céljaidat, és megnézzük, hogyan tudod elérni őket.

Tudatosítás, Tervezés, Lépések, Megvalósítás – ez a közös feladatunk.

Eszközök

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Kérj időpontot, fordulj hozzám bizalommal!

Bejelentkezéshez kattints a gombra!

bottom of page